Recensie Het gouden ei

Titel: Het gouden ei

Auteur: Tim krabbé

Jaar van uitgave: 1984

Genre: misdaad/psychologische roman

Samenvatting:

Rex Hofman gaat samen met zijn vriendin Saskia op vakantie naar een huisje in Frankrijk. Als ze stoppen om bij te tanken gaat Saskia even wat te eten en te drinken halen maar ze kwam niet meer terug. Hij gaat op onderzoek uit maar kan helemaal niks vinden. Hij is er kapot van. Een aantal jaar later leeft hij weer gewoon en heeft hij weer een vriendin. Dan wordt hij gebeld door Raymond. Die zegt dat hij weet wat er is gebeurd met Saskia. Raymond neemt hem mee naar een tankstation en om te weten wat er gebeurd is met Saskia zal hij dit zelf ook ondergaan. Hij moet een slaap drankje drinken en wordt wakker. Hij merkt dan dat hij levend begraven is en zal hieraan sterven.

Mening:

Ik vond Het gouden ei een goed boek het was makkelijk te lezen met korte zinnen en niet heel erg veel details. Wel waren er genoeg details dat je kon inleven met Rex.

Ik zou dit boek aan andere mensen aanraden om te lezen om dat het zo makkelijk leest en het boek redelijk snel verloopt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>