Boekenlijst Erkan

Naam boek: Cel
Naam auteur: Tex, Charles den
Niveau van het boek: 2

Naam boek: Latino King
Naam auteur: Dumon Tak, Bibi
Niveau van het boek: 3

Naam boek: Het schnitzelparadijs
Naam auteur: Boudou, Khalid
Niveau van het boek: 3

Naam boek: Karel en edelgast
Naam auteur:?
Niveau boek:?

Leesautobiografie Erkan Yilmaz

Ik houd niet echt van lezen, ik zou zelf nooit een boek zelf lezen, omdat ik het leuk vind of voor de ontspanning. Ik lees alleen boeken als ik het moet lezen. Als ik moet lezen lees ik meestal crime, avontuur of actie boeken. Ik heb twee boeken die ik leuk vind op dit moment en die ik wil gaan lezen zijn Wolf of Wallstreet en Latino King. Voor de rest houd ik mij niet bezig met boeken.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.