Lanseloet van Denemerken

Lanseloet van Denemerken
Lanseloet de kroonprins van Denemarken is verliefd op de schone Sanderijn. Dit is een liefde die niet wordt goedgekeurd door zijn moeder, omdat zij een hofdame is. Lanseloet zorgt ervoor dat Sanderijn weggaat door het advies van zijn moeder. En terwijl zij een nieuwe man ontmoet, komt Lanseloet niet over zijn liefdesverdriet heen en gaat op zoek naar zijn geliefde..

Ik vond dit boek alleen interessant door de schrijfstijl, verder vond ik het een saai boek. Omdat er niet echt iets gebeurd en ze allebei niet echt iets doen om onder hun lot uit te komen. Ook vond ik dat het verhaal wel heel voorspelbaar is. Dit door het plot dat je van het begin aan voelt komen en daar wordt er nergens van afgeweken. Ik zou dit verhaal dus aan niemand aanraden, behalve als je geïnteresseerd bent in een oudere vorm van Nederlands.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>