Balansverslag

Ik ben niet echt van lezen gaan houden, omdat ik een deel van de boeken niet interessant vond. Maar ik vond het wel bijzonder om verhalen uit verschillende tijden te lezen. Ik ben er wel achter gekomen dat verhalen heel bekend kunnen zijn, maar niet altijd een onuitwisbare indruk achterlaten. Vooral het gouden ei en van den vos Reynaerde spraken mij aan. Dit omdat ik het verhaal erg goed vond en er bij allebei veel gebeurde door het verhaal heen. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaald soort boeken, maar detectives en fantasy hebben mij altijd wel aangesproken. Ik heb bij het lezen van deze boeken niet een nieuwe favoriete schrijver opgedaan of een favoriet boek. Deze had ik al niet omdat ik niet kan kiezen tussen al de boeken die ik gelezen heb. Al lees ik de laatste tijd eigenlijk niet meer doordat ik nu de voorkuer geef aan andere dingen. Ik ga zeker niet meer lezen dan ik voorheen deed, maar als ik lees zal dat waarschijnlijk in het engels zijn, omdat ik dit prettiger vindt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>