Autobiografie Lex

Ik heb heel veel gelezen toen ik jonger was, maar dat waren eenvoudige boeken. Ik lees tegenwoordig eigenlijk nooit meer, maar mijn ouders proberen mij wel te stimuleren zodat ik meer ga lezen. Vroeger was dat ook al zo, dat was eigenlijk de reden dat ik ging lezen. Ik lees best wel snel, ik kon één of meer boeken op een dag lezen. Tegenwoordig heb ik een voorkeur voor films of series, omdat ik die interessanter vind, en ook vind ik het makkelijker om me er iets bij voor te stellen.

Nu lees ik vooral stripboeken en ik heb wat boeken gelezen als opdracht voor Nederlands. Ik vind lezen niet heel boeiend, alleen als een boek heel spannend is of een goed plot heeft lees ik het wel in één keer door. Ik wil voor Nederlands literatuur vooral spannende boeken gaan lezen met veel actie en/of boeken die over de eerste of tweede wereldoorlog gaan. Ik vind dit een interessant onderwerp. Het zou fijn zijn als iemand suggesties heeft voor goede spannende boeken, want ik vind boeken beoordelen van een site als lezen voor de lijst moeilijker dan een beschrijving krijgen van iemand die een boek heeft gelezen of erover heeft gehoord.

Ik vind boeken als: de boy in the striped pyjamas, Engelandvaarders, the Hobbit, de davici code en de graaf van Montecristo  erg gave boeken. Ik heb niet echt boeken waar ik helemaal niks aan vind, al zijn er wel boeken die snel gaan vervelen alleen lees ik dan vaak toch door omdat ik het einde graag wil weten.

Ik zit op dit moment in leesniveau 2

1 reactie op “Autobiografie Lex

  1. Lex Dit is geen autobiografie, want het beschrijft niet je hele leven. Hoe heet het dan? Verander de titel.
    Je hebt de fout gemaakt om dit een Pagina te maken. Het moet ene Bericht worden. Verander dat even.
    Ik hoop dat je reacties krijgt op je oproep voor titels. Ik kan je er ook wel een paar suggereren, bijvoorbeeld Glastra van Loon De Passievrucht of WF Hermans De donkere kamer van Damocles ( hoewel die wel niveau 4 is). Laten we er verder wat over praten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>