Leesbiografie Lieneke

Vroeger vond ik lezen erg leuk. Op school mochten we altijd boeken halen uit de zogenaamde ‘schoolbibliotheek’ en die mochten we vervolgens, in het ‘leesuurtje’, gaan lezen. Ik ging vaak met mijn ouders lang op vakantie en vond het dan heerlijk om in de zon een boek te lezen. Vooral boeken van Simone van der Vlugt spraken mij erg aan.

Nu ik op de middelbare school zit vind ik lezen helemaal niet meer zo leuk. Dit komt denk ik vooral omdat boeken lezen nu verplicht is voor je boekenlijst. Als een boek echt spannend is en mijn aandacht erbij houdt vind ik het nog wel leuk om te lezen. Boeken over oorlog of horrors vind ik sowieso interessant om te lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>