Recensie Vals licht door Joost Zwagerman

Vals licht

Vals licht is een liefdesroman die gaat over een jongeman genaamd Simon die zijn aandacht vestigt op een jonge vrouw genaamd Lizzie die werkt als prostituee. Simon wil veel meer over haar te weten komen, maar hun liefdesrelatie is echter onmogelijk.

Simon is al sinds zijn tienenjaren geïnteresseerd in prostitutie. Na een keer door een prostitutiebuurt gelopen te hebben wordt hij in elkaar geslagen door jongens die hij kent. Hierna verhuist hij naar een andere stad om opnieuw te beginnen. Hij leert de prostituee Lizzie kennen en wordt verliefd op haar. Na elkaar beter te leren kennen leren zij elkaar beter kennen en ook Lizzie wordt verliefd op Simon. Ze krijgen een relatie. Lizzie heeft een slechte jeugd gehad omdat haar ouders hele hoge verwachtingen van haar hadden. Ze is vroeg weggelopen en al eerder getrouwd. Lizzie en Simon wonen samen omdat hun relatie vrij sterk is. Simon begint echter met stelen en kan niet goed studeren. Op een dag haalt Lizzies ex Jasper hun huis leeg omdat Lizzie hem nog wat schuldig was nadat hij haar van drugs voorzag. Lizzie en Simon gaan uit elkaar omdat het niet meer werkt tussen hun. Lizzie verhuisd naar haar tante en gaat op vakantie in Afrika. Nadat ze een nieuw leven heeft opgebouwd heeft ze ook een nieuwe vriend. Simon kon daarentegen niet zonder Lizzie en heeft al zijn tijd alleen doorgebracht. Wanneer Simon en Lizzie elkaar weer ontmoeten wilt ze het niet opnieuw met hem proberen omdat ze een te groot verleden hebben en hun relatie gedoemd was.

Ik raad dit boek zeker aan anderen aan omdat het een spannend verhaal is waar heel veel in gebeurd.

https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/1/1/3/6/9200000049736311.jpg

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>