Recensie Het leven uit een dag van A.F.Th van der Hejiden

Het leven uit een dag

Het leven uit een dag gaat over een jongen genaamd Benny en zijn vriendin genaamd Gini. Benny en Gini leven in een wereld waarin iedereen met de dag leeft en elke gebeurtenis eenmalig is. Om dit leven te ontsnappen verlangen zij naar een wereld waarin alles herhaalbaar is, namelijk de hel.

Wanneer Benny op een dag in het caf├ę is leert hij een meisje genaamd Gini kennen. Ze worden intiem met elkaar en besluiten dat ze hun liefde vaker dan 1 keer willen beleven. Om dit waar te kunnen maken, maken zij een plan om een moord te plegen om samen in de hel te komen. Na hun moord op een blinde man worden zij beide veroordeeld tot de doodstraf. Maar wanneer Benny in de hel is, verblijft Gini daarentegen in de hemel omdat zij de moord niet bewust genoeg pleegde.

Ik raad het leven uit een dag aan aan mensen die houden van spannende verhalen en geïnteresseerd zijn in het leven na de dood.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>