Recensie Efter van Hanna Bervoets

Efter is een verhaal die zich afspeelt in de toekomst en gaat over de introductie en gevolgen van een nieuw medicijn genaamd Efter. Dit medicijn geneest verliefdheid, een verschijning die onder invloed van de farmaceutische industrie en wetenschappelijk onderzoek als een psychische aandoening wordt beschouwd. In het verhaal worden 9 personen gevolgd en is te lezen hoe een ieder van hun in aanraking komt met Efter. De wegen van verschillende hoofdpersonen kruisen elkaar meerdere malen op bepaalde plaatsen. Verder is er in het verhaal te lezen wat voor invloed Efter op al deze verschillende personen heeft.

Efter is een spannend boek waarbij de lezer echt met de hoofdpersonen meeleeft. Vanwege het originele onderwerp en het thema is het ook een zeer interessant boek om te lezen. De tijdsprongen in het boek lezen wat minder lekker, maar geeft toch een andere dimensie aan het verhaal. Over het algemeen is dit wel een heel fijn boek, waarbij je na afloop nog na zit te denken over de maatschappij en de toekomst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>