Recensie Tirza van Arnon Grunberg

Tirza is een psychologische roman die gaat over de man Jorgen Hofmeester, een man die geobsedeerd is door zijn dochter Tirza. Jorgen wilt het allerbeste voor haar en verliest zichzelf daarin. Hij word gek, en vermoord uiteindelijk Tirza zelfs.

http://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase/large/FC/2/3/6/0/1001004010300632.jpg

Tirza is een heel spannend boek om te lezen, waarbij de spanning het hele verhaal lang wordt vastgehouden. De ontwikkelingen en gedachten van Hofmeester worden goed in detail beschreven. Het spannende aan dit verhaal is vooral dat Hofmeester langzaam in een psychopaat veranderd zonder dat hij, of jij het doorhebt.

Ik raad dit boek aan aan mensen die niet van een beetje geweld schrikken en van spanning houden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>