Recensie Haar naam was Sara van Tatiana de Rosnay

Haar naam was Sara is een verhaal die zich in Parijs afspeelt, en twee verhaallijnen, van Julia en Sara bevat. Julia is een journaliste en Sara was een meisje die tijdens de tweede wereldoorlog is overleden. Als Julia een stuk wilt schrijven, komt ze erachter dat Sara in het huis van haar schoonouders heeft gewoond. Dit wekt de interesses van Julia, die meer over Sara te weten wilt komen.

http://www.film1.nl/images/portrait/original/64575.jpg

Het onderwerp en thema, en verhaallijn van het boek zijn een beetje triest. Met name de verhaallijn van Sara laat een grote indruk op de lezer achter. De schrijver brengt de twee verhaallijnen wel mooi samen in het verloop van het verhaal. De gedachtes worden in detail beschreven en de situatie in de tweede wereldoorlog wordt duidelijk geschetst. Alle gebeurtenissen in dit boek waren indrukwekkend.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>