Recensie De engelenmaker van Stefan Brijs

De engelenmaker gaat over een dokter genaamd Hoppe die op een dag naar zijn geboortedorp terugkeert met drie baby’s. Anderen krijgen nauwelijks iets van deze baby’s te zien. Wat dan ook bijna niemand weet is dat het een misvormde drieling is.

https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/0/7/1/1/9200000040281170.jpg

Deze spannende roman die over het wekken van leven gaat, over biologie en vooral wetenschap is zeer interessant om te lezen. Vooral na het lezen van dit boek zijn er nog vragen waar je over nadenkt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>