cijfers

Tot nu toe gaat het wel goed met alle vakken. Ik heb maar 1 onvoldoende op havo en dat is voor Engels maar daar hebben we een herkansing voor gekregen en daar moet ik de uitslag nog van weten. De komende weken gaan wel druk worden maar ik heb voor mezelf een duidelijk planning gemaakt. Hopelijk gaan de toetsen goed en snap ik het allemaal. Ik weet nog niet voor welk vak ik mijn herkansing wil gebruiken. Ik denk dat ik bij 1 van de komende toetsen me herkansing gaan inzetten want de toetsen die nu komen zijn erg moeilijk. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te leren en een goed cijfer te halen.

cijfers tot nu toe

Cijfers
frans gesprek: 6,7 – 5,3
frans luistertoets: 8,3 – 7,3
nederlands spelling: 6,2
nederlands recensie: 7,1 – 6,4
nederlands grammatica: 7,3 – 6,4
filosofie: 6,5
geschiedenis: 6,5 – 5,8
economie toets: 6,1 – 5,7
duits so: 6
wiskunde toets: 8,4 – 8,0
scheikunde toets: 6,5 – 5,5
engels so: 8,5 – 8,1
biologie: 7,3 – 6,8
beeldende vorming: 5,5
natuurkunde verslag: 6,1 – 4,4

Profiel:
Ik denk dat ik als profiel economie en maatschappij wil kiezen, want dat zijn de vakken die ik leuk vind en die ik redelijk goed begrijp. Ook denk ik dat dit profiel een goed profiel is voor mijn toekomst. Ik weet nog niet precies wat ik later wil gaan doen maar dat zal wel iets met economie worden.

 

15 oktober 2012 …

Vorige week ging aardig goed, voor alle toetsen had ik een duidelijke planning en de cijfers zijn ook redelijk. Ik moest deze week mijn wiskunde toets inhalen en die ging redelijk goed. Tot nu toe heb ik nog geen onvoldoende op havo. Bij sommige vakken liep ik een beetje achter maar ik heb deze vakken dit weekend in gehaald.

Ook heb ik samen met Alexandra en Emma aan ons natuurkunde verslag gewerkt. het uitvoeren van de proef ging wel goed alleen de resultaten vond ik wat onduidelijk. Uiteindelijk hebben we de proef niet op tijd ingeleverd omdat het niet lukte om alles in het verslag te krijgen. Daarom hebben we het uitgeprint en willen we het geprint inleveren.

frans gesprek: 6,7 – 5,3
nederlands: 6,4
filsofie: 6,5
geschiedenis: 6,5 – 5,8
wiskunde : -
engels: ?
biologie: 6,9 – 6,2

hoi

Ik heb dit weekend alvast voor alle toetsen van de komende week geleerd en alle opdracht en paragrafen die we moeten maken heb ik tot en met woensdag af. Voor de komende weken heb ik een duidelijke planning. Ik kan precies zien wanneer ik een toets heb en wanneer ik tijd heb om te leren

 

doeii.

heyhoi

Het gaat goed op school en ik heb een duidelijke planning voor de komende weken. Vorgie week is een nieuw liedje van one direction uit gekomen =D en die is erg leuk !! De herfstvakantie ga ik misschien een paar dagen weg en de rest van de dagen moet ik huiswerk maken.

Dit was mijn eerste blog

Doeidoeixx

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.