cijfers

Tot nu toe gaat het wel goed met alle vakken. Ik heb maar 1 onvoldoende op havo en dat is voor Engels maar daar hebben we een herkansing voor gekregen en daar moet ik de uitslag nog van weten. De komende weken gaan wel druk worden maar ik heb voor mezelf een duidelijk planning gemaakt. Hopelijk gaan de toetsen goed en snap ik het allemaal. Ik weet nog niet voor welk vak ik mijn herkansing wil gebruiken. Ik denk dat ik bij 1 van de komende toetsen me herkansing gaan inzetten want de toetsen die nu komen zijn erg moeilijk. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te leren en een goed cijfer te halen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>