Luciën’s leesautobiografie

Toen ik jonger was las ik wel regelmatig boeken. Vooral fantasyverhalen, zoals Harry Potter spraken me aan.

Tegenwoordig lees ik eigenlijk nooit meer voor mijn plezier. Het laatste boek dat ik heb gelezen is “slangenkuil”. Ik heb deze gelezen toen ik in de derde klas zat, voor Nederlands. Ik weet niet precies waar het boek over gaat. Ik weet nog wel dat ik het geen leuk boek vond. Een aantal andere boeken die ik de afgelopen drie jaar heb gelezen voor school zijn: “Hotel de grote L”,  ”Vallen” en “Sonny Boy”. De rest kan ik me niet meer herinneren.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.