Leesautobiografie

Ik haat lezen en heb het nooit leuk gevonden, maar door school ben ik toch met lezen in aanraking gekomen. Sinds de basisschool heb ik er al een hekel aan. Op mijn bassisschool heb ik ongeveer 6 boeken gelezen en op de middelbare school ongeveer 13, maar het is nooit leuker geworden. Het liefst zoek ik een zo kort mogelijk boek. Het maakt mij niet echt uit of het dan een stom of leuk boek is. Als het boek leuk is, is dit leuk meegenomen. Ik vind komische boeken of boeken waarin een mysterie moet worden opgelost leuk, maar als deze te lang zijn vind ik er al niks meer aan en ga ik het dus ook niet lezen. Echter vind ik sommige boeken zo goed geschreven dat ik het verhaal leuk vind en het boek graag wil uitlezen, maar dit gebeurt vrijwel nooit. Omdat ik dus vrijwel niet van lezen houd is mijn leesniveau 2.

3 reacties op “Leesautobiografie

  1. Dag Ludo,
    We gaan veel meer boeken vinden die zo goed geschreven zijn dat je het graag wil uitlezen. dat gaat lukken.
    Wil je ook even je leesniveau toevoegen aan je leesautobiografie ?
    Dank

    • Passievrucht heb ik de film van gezien (ik vond deze nou niet echt leuk) en Het gouden ei heb ik al gelezen/een boekverslag van gemaakt. Dit boek beviel mij beter, omdat er een goed mysterie in werd opgelost.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>