De Grijze Jager: De ruïnes van Gorlan van John Flanagan

“De Grijze Jager: De ruïnes van Gorlan” is een spannend boek voor jong en oud. Het mooiste van dit boek is, dat je je gaat inleven in het boek, je gaat nadenken over de keuzes die gemaakt zijn of die gemaakt gaan worden. Het is alleen jammer dat er in dit boek monsters voorkomen, dat maakt het een beetje onrealistisch. Het is een boek waar je makkelijk doorheen komt, maar toch moet je soms even terug lezen om het weer helemaal te begrijpen. Dit boek is een echte aanrader.
Will is bijna volwassen en dat betekend dat hij het weeshuis wordt uitgezet om op eigen houtje verder te leven. Om de kinderen een duwtje in de goede richting te geven kunnen ze kiezen uit een paar banen. Will wil heel graag soldaat worden, maar hij wordt erop afgewezen dus eindigt hij bij Halt een Grijze Jager, en hij ontdekt dat een Grijze Jager veel interessanter is dan soldaat…
Dit boek krijgt van mij een 9

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>