mijn mening over het bloggen

Hey !

de afgelopen weken hebben wij een blog bijgehouden over het boek , Pizza Mafia.
het was een leuk boek om te lezen en ook vrij spannend ! zelf houd ik erg van Horror en Thrillers, dit was er helaas geen van dus het was iets totaal nieuws om te lezen!
een keertje wat anders, waarin je duidelijk . . . → Read More: mijn mening over het bloggen

hamvragen

Mijn exuus dat ik de hamvragen er niet bij heb gezet, ik kwam er net als Pudja ook later achter dat het moest .. of teminste erin moest. aan mijn reacties te zien op Pudja & Wendy zag ik wel wat dingen aan komen, juist omdat je dat niet verwacht..
toen we stopte met de aantal bladzijdes . . . → Read More: hamvragen

einde van de pizza ”oorlog”

De beide pizzeria’s “Melodia” en “Novara” hebben een voetbalteam opgesteld om reclame voor de pizzeria’s te maken. Het betreft futsal, wat zaalvoetbal betekent. Wanneer ze in de competitiewedstrijd tegen elkaar moeten voetballen, wordt het een erg felle wedstrijd, het lijkt wel bijna oorlog. De wedstrijd wordt zelfs gestaakt na een doldwaze overtreding van Haas. Toch wordt . . . → Read More: einde van de pizza ”oorlog”

Pizza oorlog gaat van start

wanneer de pizza oorlog gaat beginnen tussen de 2 ‘maffia’ kan ik er wel om lachen hoe ze stijden tegen elkaar, ze maken elkaar overdreven zwart! Daarna koopt Haas een paar junkies om. Die moeten ervoor zorgen dat de klanten last van deze junks krijgen, waardoor ze hun pizza’s niet meer bij “Novara” bestellen maar bij . . . → Read More: Pizza oorlog gaat van start

deel 1/5e van het boek.

in het boek krijg je te maken met flashbacks, ze laten aan het begin zien wat er aan de hand was waardoor ze nu deze problemen hebben, samengevat gaat het eerste deel van dit boek over Brahim , een Marokkaanse jongen die met veel plezier in zijn vrije tijd in Novara werkt. Dat is de pizzeria van . . . → Read More: deel 1/5e van het boek.

de personages van het boek

ik wil hierin wat vertellen over de hoofdpersonen in dit boek voordat ik ga bloggen over wat ik heb gelezen, dan weten jullie al een beetje over wat voor soort personen het gaat.

Brahimovich (Brahim):
- is een  sportieve Marokkaanse jongen van 16 jaar.
- draagt half lange zwarte haar achterover met gel of laat hij slordig alle kanten . . . → Read More: de personages van het boek

Pizza Maffia

Hey !

ik ga over het boek ‘Pizza Maffia’ een blog opstellen samen met Pudja en Wendy,
vanaf volgende week beginnen wij met het lezen van een kwart van het boek, je kan het hier . . . → Read More: Pizza Maffia

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.

Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw . . . → Read More: Hallo wereld!