hamvragen

Mijn exuus dat ik de hamvragen er niet bij heb gezet, ik kwam er net als Pudja ook later achter dat het moest .. of teminste erin moest. aan mijn reacties te zien op Pudja & Wendy zag ik wel wat dingen aan komen, juist omdat je dat niet verwacht..
toen we stopte met de aantal bladzijdes van het boek lezen had ik nog wel telkens de vraag, wat zou er gebeuren dan? je hebt natuurlijk geen flauw benul hoe dat verder loopt ! Zoals hoe het met derest van de familie zat & de pizza oorlog of het uit de hand zou lopen of dat het goed zou komen.

als ik dat dan had gelezen dacht ik echt van , JA TUURLIJK DUHH .

 

 

1 comment to hamvragen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>