mijn mening over het bloggen

Hey !

de afgelopen weken hebben wij een blog bijgehouden over het boek , Pizza Mafia.
het was een leuk boek om te lezen en ook vrij spannend ! zelf houd ik erg van Horror en Thrillers, dit was er helaas geen van dus het was iets totaal nieuws om te lezen!
een keertje wat anders, waarin je duidelijk ziet dat het een echt Nederlands geschreven  boek ( daarmee bedoel ik dat het niet vanuit het Engels is vertaald ) & de situatie’s  erg liggend zijn voor de jongeren, iedereen houd wel van pizza toch ! liefde spanning vanalles !

Dit was de eerste keer dat ik een blog bij heb gehouden,
het was zeker lachen om te doen ! een keer wat anders.. dat zeker!
ook wel vrij moeilijk omdat ik toch nog nooit zo iets had gedaan en misschien onduidelijk sommige informatie had gegeven, dingen heb overgeslagen waar ik na afloop toch over dacht dat ik het anders moest aanpakken, maar van dit heb ik zeker geleerd en het zou mij , maar waarschijnlijk ook Wendy en Pudja ontzettend leuk lijken om dit nog een keertje te doen !

met de verbeter punten, natuurlijk !

Dit was mijn blog !

 

Groetjesssss & natuurlijk een dikke pakkerd aan Ingrit ! hihi

 

 

 

1 comment to mijn mening over het bloggen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>