Het Diner (Herman koch)

Titel: Het Diner

Auteur: Herman koch

Genre: Psychologisch roman

Jaar uitgave: 2009

Aantal pagina’s: 300

Nou het Diner van herman koch, de klassieker…. Wat was dit een saai en totaal niet voor mij bestemt boek. Het gaat over familie problemen waar 2 families met elkaar uit eten gaan en dan met elkaar daar over gaan praten. Paul Lohman, de verteller – het wordt allemaal in de ik-persoon verteld – verteld het op zich nog leuk. Het is meer waarover het verhaal gaat, ik als 16 jarige kan mij niet inleven in familie problemen over zonen en kinderen op zich. Misschien als je zelf in het stadium bent – dat je ook 2 zonen van rond de 16 hebt – je heel erg met het verhaal kan mee leven. De opbouw van het boek was een pluspunt, want elk hoofdstuk was weer een nieuwe gang waardoor je het gevoel kreeg dat je echt bij “het Diner” was. Kortom voor mij was dit geen goed en leuk boek, maar het blijft wel  een klassieker. Ik denk ook zeker dat als ik wat ouder was geweest ik het boek beter had begrepen en leuker had gevonden. Dus of ik het boek aanraad, nee. Maar als jij denkt je in het verhaal goed te vinden, dan moet je het zeker zelf gaan beleven.

4/10

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>