Leesautobiografie

Ik heb op zich geen hekel aan lezen, maar het is ook niet mijn favoriete bezigheid. Voor Nederlands lees ik niet heel veel, dat komt vooral omdat de boeken die ik leuk vind Engelse boeken zijn en daarvan mag en wil ik de vertaling niet lezen voor Nederlands.Wat genre betreft vind ik fantasy en sci-fi de leukste genres, het grootste deel van de boeken die ik heb gelezen zijn dan ook fantasy boeken, daarnaast vind ik boeken waarbij niet meteen duidelijk is wat en waarom er iets gebeurt en een mysterie moet worden opgelost ook leuk.Van de Nederlandse schrijvers vind ik eigenlijk alleen Herman Koch goed, ik heb Het Diner en Zomerhuis met Zwembad gelezen en dat vond ik blijden ook interessante boeken en ik zou soort gelijke boeken waarschijnlijk ook nog wel leuk vinden om te lezen. Mijn leesniveau is 3 omdat ik niet heel veel boeken lees maar de boeken meestal nog wel een redelijk niveau hebben.

1 reactie op “Leesautobiografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>