Kippevel Horrorland

Ik heb het boek gelezen Horrorland het is van de Serie kippevel.         De hoofdpersonen zijn: Linda en Robin het zijn broers en zussen van elkaar. Ze gaan met het hele familie elk jaar naar een pretpark toe. Dit keer mocht Robin kiezen waar ze naar toe zouden gaan Robin wilde dit keer avontuur beleven niet meer naar saaie attracties. Hij zag in de krant dat er een nieuwe pretpark was geopend Horrorland  dat sprak Robin natuurlijk aan. Ze gingen er naar toe en het was helemaal leeg er was bij niemand misschien maar een paar mensen. Het was natuurlijk een nieuw pretpark dus er zullen later wel meer mensen komen dat dachten ze! Er gebeurden allemaal rare dingen maar de ouders en opa en oma geloofden het niet toen werden ze op geroepen. Ze gingen scheiden ze vonden het wel raar dat ze hun namen wisten. Toen ze gescheiden waren gebeurden er allemaal spannende gebeurtenissen.

  • Ik raad je het boek aan als je van spannende boeken houdt .
  • Ik geef het een 7,5 omdat het boek zelf goed is alleen omdat er soms wel hele rare dingen gebeuren maar het is en blijft natuurlijk een fantasie boek.
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Weer aan het voetballen.

Hey lezer,

Ik ben weer aan het voetballen na een lange tijd blessures en niet wezen sporten. Ben ik na 3 maanden weer gaan voetballen alleen niet meer in de selectie ik ben uit de selectie gegaan omdat ik langere tijd een blessures had en toen ik weer ging voetballen kreeg ik de eerste wedstrijd alweer een gescheurde spier. Daarnaast vond ik ook niet zo leuk in het team. Daarom ben ik niet meer gaan wezen voetballen en ben ik uit de Selectie gegaan het was natuurlijk niet een leuke beslissing omdat vanaf ik ben begonnen met voetbal ik al in de selectie zat en in de recreatie is toch trainen en anders voetbal want in de selectie is het wel wat beter voetbal.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Almere

 

Blog over Almere

In Almere heb je leuke activiteiten zoals: Bioscoop, zwembad, Discotheken, Schaatsbaan.  Ook had je een bowling baan maar dat is weggehaald en is nu een restaurant.

Almere-Buiten heeft een groteren zwembad dan Almere-Stad want bij Almere-Buiten heb je een glijbaan.

Almere-Poort is nieuw in Almere. Daar zitten ook leuke activiteiten zoals het van de Klokenhuis. Je kan allemaal leuken workshops doen. Het is daar ook mooier dan alle plekken in Almere vooral de huizen zijn mooier

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

boek: afscheids brief

De hoofdpersonen zijn: Marit, Anicke

Het gaat over een meisje ( Marit ) die naar de middelbare school toe gaat. Ze is bang om naar de middelbare school toe te gaan. Snel vind ze een beste vriendin ( Anicke ) waar  ze alles tegen kan vertellen. Na een enigen tijd komen ze er achter dat ze aan hersentumor lijd. Na haar overlijden is ze ouder en krijgt ze van de moeder van anicke steeds briefen binnen om Anicke’s verjaardag  te vieren. Ze besluit om een brief terug te schrijven. Daarin legt ze uit waarom ze niet op de verjaardag wil komen. Dan komen er allemaal verhalen naar boven waarin ze uitlegt waarom ze niet wilt komen op de verjaardag.

Ik vind het een aanrader om het te lezen omdat Ik het een leuk boek vind omdat het mij erg aansprak en je leeft met de hoofdpersonen mee over wat ze voelen. Ook over hoe ze doet, denkt, zegt dus daarom geef ik de een  10.

Geplaatst in Geen categorie | 3 Reacties

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.

Geplaatst in Geen categorie | 1 reactie