Weer aan het voetballen.

Hey lezer,

Ik ben weer aan het voetballen na een lange tijd blessures en niet wezen sporten. Ben ik na 3 maanden weer gaan voetballen alleen niet meer in de selectie ik ben uit de selectie gegaan omdat ik langere tijd een blessures had en toen ik weer ging voetballen kreeg ik de eerste wedstrijd alweer een gescheurde spier. Daarnaast vond ik ook niet zo leuk in het team. Daarom ben ik niet meer gaan wezen voetballen en ben ik uit de Selectie gegaan het was natuurlijk niet een leuke beslissing omdat vanaf ik ben begonnen met voetbal ik al in de selectie zat en in de recreatie is toch trainen en anders voetbal want in de selectie is het wel wat beter voetbal.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>