Kippevel Horrorland

Ik heb het boek gelezen Horrorland het is van de Serie kippevel.         De hoofdpersonen zijn: Linda en Robin het zijn broers en zussen van elkaar. Ze gaan met het hele familie elk jaar naar een pretpark toe. Dit keer mocht Robin kiezen waar ze naar toe zouden gaan Robin wilde dit keer avontuur beleven niet meer naar saaie attracties. Hij zag in de krant dat er een nieuwe pretpark was geopend Horrorland  dat sprak Robin natuurlijk aan. Ze gingen er naar toe en het was helemaal leeg er was bij niemand misschien maar een paar mensen. Het was natuurlijk een nieuw pretpark dus er zullen later wel meer mensen komen dat dachten ze! Er gebeurden allemaal rare dingen maar de ouders en opa en oma geloofden het niet toen werden ze op geroepen. Ze gingen scheiden ze vonden het wel raar dat ze hun namen wisten. Toen ze gescheiden waren gebeurden er allemaal spannende gebeurtenissen.

  • Ik raad je het boek aan als je van spannende boeken houdt .
  • Ik geef het een 7,5 omdat het boek zelf goed is alleen omdat er soms wel hele rare dingen gebeuren maar het is en blijft natuurlijk een fantasie boek.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>