15 oktober 2012

Ik ben best tevreden over mijn cijfers tot nu. Ik heb wel mooie cijfers gehaald, behalve bij biologie. Om mijn cijfer voor biologie op te halen, moet ik een heel goede toets maken. Om een goede toets te maken, zal ik op tijd beginnen met leren voor de toets en om extra uitleg vragen (docent/leerling) over de onderwerpen die ik nog niet snap. Voor de rest heb ben ik heel blij over mijn resultaten en ik hoop dat ik dit zo houd.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.