Mijn Leesbiografie.

Ik ben begonnen met lezen in het begin van groep 3 op de basisschool, in het begin ging het langzaam maar gestaag. Later in groep 5 begon ik snel dikkere en moeilijkere boeken te lezen en werd ik daar ook steeds beter in. Uiteindelijk haalde ik het hoogste avi level dat er was op mijn basisschool. Aan het einde van groep 7 en het begin van groep 8 ben ik begonnen met boeken zelf uit de bibliotheek te halen en deze te gaan lezen. Dat doe ik nu niet meer zo maar ik haal mijn boeken uit mijn moeders enorme boeken kasten, behalve als het een specifiek boek moet zijn uit de bibliotheek voor school.

Het liefst lees ik fantasy of spannende actie verhalen. Als ik het boek leuk en interresant vind lees ik het heel snel uit. Maar dan moet er wel wat in zitten dat mij aanspreekt anders lees ik het langzamer of gewoon niet. Als ik het boek wel lees maar niet zo super vind doe ik er wel wat langer over voordat ik het uit heb. Als nog lees ik wel aardig veel boeken. Maar de boeken die ik niet lees zijn: Boeken die over sex gaan of liefdesromans. Ik vind daar gewoon helemaal niks aan en ik lees ze dan ook gewoon echt niet. Een ander soort boek dat ik niet echt iets aan vind zijn hele oude boeken met die oude teksten die vind ik heel erg saai. Het liefst lees ik ook geen boeken waarbij je echt veel te veel moet denken, dus dat ze raadsels in raadsels wikkelen. Kort gezegd: Ik wil best wel denken en ook wel erg veel maar niet zoveel, anders doe ik er een eeuwigheid over en dat wil ik liever niet.

Mijn huidige score op  2 september 2013 is 25 dus in niveau 4.

2 reacties op “Mijn Leesbiografie.

  1. Hoi, zou je een keer een lezing willen geven op mijn school? Je recensie van de kleine blonde dood was geweldig!

  2. Voor jongeren is de kleine blonde dood heel moeilijk te lezen dus ik ben het er niet mee eens dat het een makkelijk en goed boek is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>