Zelf toevoegen informatie over schrijvers

Ik zou jullie willen oproepen om goede informatie die je hebt gevonden en verantwoord hier te delen met andere leerlingen. Dit is jullie pagina en een aanvulling op de andere pagina’s op deze site. Als jullie op zoek zijn naar goede achterdgrondinformatie over schrijvers en boeken kom je soms heel goede informatie tegen. Die informatie kan je delen met andere leerlingen, en wel op deze pagina.
Hier komen jullie verwijzingen naar goede digitale bronnen over schrijvers. Via de reactieformulier onder dit bericht biedt je informatie aan ter plaatsing. Je geeft dus goede, onderbouwde aanvullingen en suggesties. Maar ik doe de eindreactie, dus overtuig mij van de waarde van wat je aanbiedt.
Het is jullie pagina! Ik zal hoogstens op verzoek soms wat moois toevoegen.

Harry Mulisch

Hella Haasse

Cees Nooteboom

Posted under literatuur

This post was written by jeroenc on oktober 10, 2008

Tags: ,

Trackbacks

Leave a Comment

Name (verplicht)

Email (verplicht)

Site

Reacties

More Blog Post

Next Post:
Previose Post: