Eindelijk een winkelcentrum in Noorderplassen

image

Eindelijk is het zover, een winkelcentrum in Noorderplassen! De bewoners hebben hier heel erg lang op lopen wachten maar nu is het eindelijk zover!

Eerst moest je als je in Noorderplassen West woonde naar Kruidenwijk reizen om boodschappen te kunnen doen. Daar deed je ongeveer 20 min. over. Maar nu kunnen ik en de andere bewoners van Noorderplassen West binnen 5 min. (lopend) in de winkel staat of in een lekker gezellig café of restaurant zitten. Want Hoorne vastgoed heeft in onze wijk een appartementen complex gemaakt met de naam: Boven NP waarin alle bewoners boodschappen kunnen doen en waarin 52 appartementen zijn om bewoond te worden.

‘’Boven NP telt 51 koopappartementen, een aanlegsteiger en een mooie binnentuin. Maar het is meer! Zo wordt het een plek om elkaar te ontmoeten, onder meer in de horecagelegenheid met terras aan het water en elkaar tegen het lijf te lopen in de Vomar Voordeelmarkt van 1.500 m2 of in een van de andere winkels in het complex. Boven NP wordt een centrale plek voor de buurt waar mensen elkaar ontmoeten. Noorderplassen is een unieke, jonge groene wijk aan het water. Boven NP ligt in Noorderplassen West.. Dankzij het groene, waterrijke karakter is de buurt ideaal voor wandelaars, fietsers en waterrecreatie. Boven NP is zelfs per boot te bereiken via De Hoge Wetering. Vanaf dit water kunt u via de Noorderplassen zelfs het Markermeer bereiken. In Nooderplassen leef je buiten, midden in de stad en dat is uniek.’’  Hoorne vastgoed

In het complex komt een snackbar met de naam Happy Snack die ook al zit in Almere Haven en daar een groot succes is. Ook komt er een café en een Vomar Voordeelmarkt. En daarbij nog andere zaakjes zoals een kapper. Genoeg te doen dus voor de bewoners!

Meer informatie is te vinden op: www.bovennp.nl of op http://www.twitter.com/bovennp.

Reacties zijn gesloten.