paintballen

Ik ben op zondag 4 maart gaan paintballen met Gergo zijn verjaardag. Het was  gezellig en leuk. We gingen in Loosdrecht paintballen. We gingen met een groep van 8 personen en toen hebben we een team gemaakt van 3 personen en 4 personen. Wie zouden er winnen?’Ik denk mijn team’

 

Het feestje begon om 13.30 toen hebben we eerst wat gedronken. Toen het ongeveer 14.15 was zijn we in de auto gestapt en zijn we naar Loosdrecht gereden. Het was best gezellig in de auto. Na ongeveer 20-30 minuten hadden gereden waren we in Loosdrecht aangekomen. We gingen ons eerst melden bij de balie. daarna mochten we onze overal aantrekken. Het zeg er best grappig uit. Toen kwam er een man langs en die ging dingen uitleggen aan ons. We gingen 3 potjes spelen, waarvan we 2 in dezelfde ruimte hebben gespeeld en 1 potje in een andere ruimte. Het eerste potje waren we een beetje bang en afwachtend. Het tweede potje waren we al wat actiever. Na het tweede potje gingen we wat drinken en een zakje chips eten. Het derde potje was het aller leukste. Mijn paintbalpistool was geblokkeerd, dus ging ik naar de man die daar stond en toen deed ie het weer. Ondertussen was de rest van mijn team ergens anders heen gegaan en ik kon ze niet meer vinden. Toen zag ik de tegenpartij en begon ik te schieten op ze.’Ik vond het heel cool om dat te doen’ Uiteindelijk waren mijn balletjes op, maar toch heeft mijn team gewonnen.

 

Ik vond het heel leuk om het te paintballen en ik zou het zo weer een keer doen! Het is leuk om op elkaar te schieten en het is spannend. Ik zei: ‘Ik wil wel nog een keer paintballen’.

helpen met de opendag van het Helenparkhurst

Op 16 februari  2012 ging ik helpen op de opendag van het Helenparkhurst. Ik heb geholpen vanaf 18.30 tot 21.00. Bij het vak mens en maatschappij heb ik geholpen.

 

Toen de opendag gestart was kwamen er kinderen naar het lokaal toe. Ik  vond het wel leuk om de kinderen te helpen die naar een middelbare school gaan. Ik legde de opdracht: een tijdbalk van je leven maken uit. Ik denk dat de kinderen het wel leuk vonden om de opdracht te maken. Je kon ook nog andere opdrachten doen zoals: je naam in hiërogliefen schrijven en je kon ook een topografie spel spelen op het smart board.

 

Degene die hielpen kregen ook twee consumptie bonnen om drinken van te halen. Ik heb twee keer drinken gehaald. Er waren ook appelflappen maar dat kon je niet halen met je consumptie bon.

 

Ik heb ook bij andere vakken gekeken en bij één vak hadden ze cake en die proefde heel erg lekker. Ik heb ook bij wiskunde gekeken daar waren ze een soort wiskunde spel aan het spelen.