Persoonlijk verslag HP

Eerste schooldag HP

Toen ik wakker werd ging ik uit mijn bed en ging me aankleden. Ik was klaar met alles klaar en ging naar school fietsen met Yim en Darren. We waren nog wat vroeg dus moesten we een kwartier lang wachten tot dat we met onze klas naar het lokaal mochten. Ik was toen wel een beetje zenuwachtig.

Eindelijk is het zover, onze klas werd opgeroepen. Toen ik in de klas was voelde ik me niet meer zenuwachtig. Onze mentoren Hasan en Daphne zeiden dat we een spel moesten spelen, zodat we de namen beter kenden.

Na het spel moesten we naar beneden voor onze school foto’s, schoolpassen en Net Books (mini-laptop). Toen we de Net Books hadden moest de hele klas van alles op de Net Book instaleren. Zoals: Google apps, Word en we kregen een code voor ons netwerk.

Het was pauze, we kregen een lunch pakket van onze mentoren en ik ging met Yim en Darren naar beneden om het daar op te eten. Toen we terug kwamen gingen we op onze Net Book spellen downloaden.

Later die dag ging iedereen naar huis, en ik fietste met Yim terug naar huis.

Einde

 

 

Simon Dewdath,

C1V4

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.