Persoonlijk verslag

Het was 2 februari 2012 toen we een Engels toets hadden we moesten naar het lokaal lopen. Ik was een beetje laat gekomen, toen iedereen al bijna weg was vroeg ik aan Sven: ‘Kun jij mijn fietssleutel alvast meenemen naar de klas? ‘. En Sven deed dat, aan het einde van de les vroeg ik aan Sven: ‘Waar is mijn fietssleutel? ‘ En hij zei dat hij de fietssleutel aan Lars had gegeven en dan weer aan mij, maar ik zei tegen Lars: ‘Ik heb hem niet van je teruggekregen, ik kan hem nergens vinden’ Ook kon ik mijn kluissleutel niet vinden maar dat was mijn verantwoording. Die kluissleutel vond ik aan het einde van de dag terug in mijn etui, door die kluissleutel kon ik niet gymmen want in mijn kluisje zaten mijn gymspullen. Ook vond ik de volgende dag mijn fietssleutel weer terug in mijn etui maar het was al te laat voor mijn fiets omdat ik de dag daarvoor mijn slot van de fiets was afgehaald en daar 60 euro voor is betaald. Het is gebleken dat ik de sleutel wel heb teruggekregen van Lars maar dat ik hem zelf niet kon vinden.

Maar het betekent dus dat mijn vader gewoon 60 euro heeft betaald voor niks!

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.