Persoonlijk verslag

Amerika

In 2008 ben ik op vakantie gegaan naar Las Vegas in de Verenigde Staten, We zijn 2 weken naar Amerika geweest we hebben de Grand Canyon gezien en de Hooverdam.

 

Las Vegas
We zijn geland in Las Vegas!!
Mijn eerste indruk was dat het zo groot was en we kwamen in de avond aan dus de hele stad was verlicht dit was heel indrukwekkend. We haalde de auto op van het verhuurbedrijf en reden over de Strip met zijn mooi verlichte hotel. We sliepen in het Circus Circus hotel dit was een heel mooi hotel die heel groot was. Na vier dagen gingen we dieper het landschap in en zagen prachtige bergen rivieren en meren, we reden met onze grote SUV over de Hooverdam er was een file op de Hooverdam dus mijn moeder en ik stapte uit om even naar beneden te kijken het rook heel fris en het was best koud.

 

Grand Canyon
We reden verder richting de Grand Canyon en we zagen dat deze in sneeuw lag!!
Dit was heel lang niet meer gebeurd een man zij ons dat dit ongeveer 20 jaar niet meer gebeurd is het was prachtig niet zo saaie bruine afgrond maar een schitterende witte.

 

Terug in Vegas
We zijn weer terug naar een lange vermoeiende tocht door Nevada van 1200 kilometer, We verblijven dit keer weer in het Circus Circus hotel. We zaten in  het mooiste kamer van het hotel helemaal bovenaan en een verschrikkelijk mooi uitzicht op de strip. We zijn een paar keer op en neer de strip geweest het was heel mooi allemaal neon en Led en langs de grote M&M shop.

Gergo C1V4

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.