Vrijdag en Zaterdag

Vrijdag middag kwam mijn vriendin naar mij toe, het was heel gezellig en ze bleef slapen en we bleven heel laat op.

We gingen samen op de Wii Just Dance 3 spelen. S ’avonds at mijn vriendin ook bij mij. Mijn ouders gingen naar een feest dus wij waren alleen thuis samen met mijn broer. Mijn broer zat alleen maar op zijn kamer. Wij gingen beneden op de Wii weer Just Dance 3 spelen. Toen we de Colafris (mix van cola en dubbel fris die we zelf hebben verzonnen) zei ik ‘kom we gaan vragen of je bij mij mag logeren dan zijn we heel lang alleen’ dus we belden onze ouders en het mocht. Wij ‘jeeeeeeeeeeeeeey’.

We gingen de spullen van mijn vriendin ophalen en gingen weer naar mijn huis. Toen hebben we van 7 uur tot 10 uur Just Dance 3 gespeeld. Mijn broer kwam toen naar beneden en toen hebben we met ze drieën Mario Kart gespeeld.

Mijn vader en moeder kwamen toen thuis en we hadden The Voice Kids opgenomen en die gingen we terugkijken. Het was al laat en we gingen naar boven.

We gingen heel even lezen en toen deden we alleen een klein lampje aan en gingen we gewoon praten.

Rond 2 uur hoorden we buiten gepraat en we gingen kijken wie om 2 uur s’nachts nog op straat was. 2 huizen verderop wonen allemaal jongens van 20 jaar of zoiets en die waren dus dronken. Maar ze kwamen uit de auto met cola en wij zeiden zo ‘hoe komen ze om 2 uur s’ nachts aan cola?!?!’

Uiteindelijk waren we om half 5 nog wakker en we waren moe en we gingen slapen.

De volgende ochtend waren we om half 12 wakker. Om half 1 waren we beneden en gingen we ‘ontbijten’.

Die avond bleef ik bij haar eten, we aten pannenkoekenJ maar we moesten even naar de Vomar voor kaas, toen was het daar niet. Wij ‘ZE HEBBEN OOK NERGENS GEWOON KAAS’ We gingen daarom naar de Albert Hein in Stedenwijk en tóén weer terug naar haar huis. Ze hadden gelukkig wel de goede kaas daar. Maar we gingen niet naar de Albert Hein in Muziekwijk omdat haar moeder daar al had gekeken.

S’ avonds gingen we naar mijn huis want mijn ouders en broer gingen naar het feest van de overburen, dat zijn ook vrienden van ons. Hun huis is aan de overkant dus heel dichtbij. Wij gingen natuurlijk weer Just Dance 3 spelen. Toen mijn vriendin weg moest ben ik ook naar het feest gegaan. Toen ging ik daar met vrienden MW3 spelen, ik verloor natuurlijk want ik had het nog bijna nooit gespeeld. Ik had het wel gezien bij mijn broer. Maar ik verloor want ik stond tegen over 2 jongens en een meisje. Ik was ZO slecht.

Dit was mijn verhaal over het logeren.

SONEO Dance Challenge

Ik reed samen met mijn dansgroep naar Dronten waar SONEO zou zijn, SONEO is het NK Hiphop.

We stapten uit en we moesten wachten tot dat de deuren open gingen. De deuren gingen open en we gingen naar binnen. We moesten ons omkleden en we werden op gemaakt.

We waren bijna aan de beurt dus werden we naar de coulisses gebracht. Ik werd nu wel zenuwachtig want de zaal zat helemaal vol. Toen gingen we op. Het was heel erg leuk! We gingen af en we stonden achter het podium.

De scores werden bekend gemaakt en wij waren 11de geworden van de Hiphop groepen. Er waren dan ook best wel veel groepen.

Dit jaar ga ik weer mee doen aan SONEO en ik heb er heel erg veel zin in!