Batavia stad (persoonlijkverslag 2)

                                             Batavia stad 

Mijn vader, zusje, moeder en ik gingen 26 Februari naar Batavia stad. Wij gingen daar heen omdat ik nieuwe schoenen wilde en mijn moeder had een nieuwe jas nodig.

Onderweg in de auto ging ik leren op een app van Wrts (een woordjes leer site). Mijn zusje was in slaap gevallen, mijn vader zat achter het stuur en mijn moeder was bezig op haar telefoon.  De rit duurde ongeveer een half uurtje.

Toen we bij Batavia stad aankwamen (het was best wel vroeg) was het best wel rustig. Er was genoeg plek om te parkeren. De eerste winkel die we binnen gingen was Adidas. Ik wilde daar kijken voor nieuwe schoenen. Ik heb daar geen leuke schoenen gevonden, dus de zoektocht ging verder. Toen we bij de Puma winkel langs liepen zei mijn vader ‘kijk dat zijn leuke schoenen’. Ze waren inderdaad best leuk. Ik zei eerst ík hoef daar niet perse naar binnen’. Maar van mijn vader moest het toch. En gelukkig ook maar want, daar heb ik mijn schoenen gekocht. Nu moesten we nog opzoek naar een jas voor mijn moeder.  We gingen allerlei winkels in en uit zonder een nieuwe jas. Dan maar geen jas zei mijn moeder ‘ik zie wel, als ik een leuke jas dan koop ik hem meteen’.

Mijn moeder ging betalen voor het parkeren. Mijn vader, zusje en ik gingen vast naar de auto. Toen we eenmaal thuis waren hebben we heerlijk gegeten en het werd nog een gezellige dag.

 

DAGJE WEG!!! (Persoonlijkverslag)

DAGJE WEG!!!

Ik werd wakker dus ik ging naar beneden. We gingen ontbijten. Mijn vader zou graag naar Sneek willen omdat het zo gevroren had en je daar leuk kon schaatsen. Mijn moeder zei dat haar colega een winkel opende die dag dus dat we daar eerst heen moesten. Mijn vader, mijn  zusje en ik vonden dat een goed idee.

Na het ontbijten gingen we aankleden. Mijn moeder wilde eerst naar de stad om een nieuwe telefoon te halen. En ik moest mijn bibliotheek boeken terug brengen. Mijn zusje en vader bleven thuis dan konden hun vast de schaatsen pakken.

Mijn moeder en ik gingen eerst naar de T-Mobile voor een nieuwe telefoon. Maar tot onze grote verbazing was de winkel nog dicht. Dus wij en een paar andere mensen wachten totdat de deur open gemaakt werd door een medewerker. Yes de deur ging open. We moesten nog wel in de rij staan voordat wij aan de beurt waren.  Toen wij aan de beurt waren zei mijn moeder welke telefoon ze wilde. De medewerker zei toen dat ze die telefoon niet meer op voorraad hadden. Mijn moeder en ik dachten dan was dat dus voor niks al dat wachten. We gingen wel bij de andere T-Mobile kijken.

Gelukkig hadden ze daar wel de telefoon die mijn moeder wilde. En deze winkel was ook al open en het was er rustig. We waren meteen aan de beurt. We gingen daarna meteen naar de bibliotheek. Toen we daar klaar waren gingen we maar naar huis.

Mijn vader en zusje hadden de schaatsen al gepakt.  En we gingen meteen naar die winkel die dag geopend werd. Toen we daar waren was het al best druk in de winkel. Mijn moeder zei na een tijdje dat we weer weg gingen naar Sneek.

Er lag ijs en er waren veel mensen aan het schaatsen. Mijn zusje had nieuwe schaatsen met 1 ijzer. Voor het eerst ging ze op schaatsen met 1 ijzer en ze deed het heel goed. Het voelde daar wel heel koud maar dat maakte niks uit want het was er gezellig.

EINDE. Door Natasha Schraven C1V4.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.