Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school (V 1.1)

Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school

Toen ik naar de middelbare school ging….voor de eerste keer, voelde ik me zenuwachtig, een beetje maar. Iedereen vond het spannend dacht ik.. want, het is je eerste schooldag op de middelbare school! Ik werd weggebracht door mijn ouders, en toen we daar aankwamen…Keek ik naar die ‘’grote school’’. ‘’WOW’’ dat is een grote school, zei ik.
Mijn ouders hadden mij afgezet, ik liep de school binnen en we moesten wachten in de hal. Ik zag een paar vrienden van mij, dus liep ik ernaartoe.Ik ging een beetje praten met m’n vrienden. Ik zei toen tegen een vriend ‘’En…wat vind van deze school…’’ Mijn vriend zei: ‘’Het is wel een grote school!’’
Vlak daarna werden we gebracht naar de klas gebracht ‘’C1V4’’ we werden voorgesteld aan onze mentoren ‘’Daphne’’ en ‘’Hassan’’ dat waren naar mijn idee leuke mentoren.
We kregen info over de school en hoe we werken op deze school en de dag ging heel snel voorbij….
Ik werd naar huis gebracht. De volgende dag kregen we meer uitleg en, we kregen onze laptopjes…De dag daarna werd het gewone school, zoals iedereen.

EINDE

Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school (V 1.0)

Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school

Toen ik naar de middelbare school ging….voor de eerste keer, toen voelde ik me zenuwachtig, een beetje maar. Iedereen vond het spannend dacht ik.. want, het is je eerste schooldag op de middelbare school! Ik werd weggebracht door mijn ouders, en toen we daar aankwamen…Keek ik naar die ‘’grote school’’. Ik zei ‘’WOW’’ dat is een grote school. “““
Mijn ouders hadden mij afgezet, ik liep de school binnen en we moesten wachten in de hal. Ik zag een paar vrienden van mij, en ik liep ernaartoe. Dus ik ging een beetje praten met m’n vrienden. Ik zei toen tegen een vriend ‘’En…wat vind van deze school…’’ Mijn vriend zei: ‘’Het is wel een grote school’’..
Vlak daarna werden we gebracht naar de klas gebracht ‘’C1V4’’ we werden voorgesteld aan onze mentoren ‘’Daphne’’ en ‘’Hassan’’ die waren naar mijn idee.. leuke mentoren.
We kregen info over de school en hoe we werken op deze school en toen ging de dag heel snel voorbij….
Ik ging weer naar huis….de volgende dag kregen we meer uitleg en we kregen onze laptopjes…Daarna werd het gewone school.

EINDE

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.