Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school (V 1.0)

Mijn persoonlijke verslag: Mijn eerste schooldag op de middelbare school

Toen ik naar de middelbare school ging….voor de eerste keer, toen voelde ik me zenuwachtig, een beetje maar. Iedereen vond het spannend dacht ik.. want, het is je eerste schooldag op de middelbare school! Ik werd weggebracht door mijn ouders, en toen we daar aankwamen…Keek ik naar die ‘’grote school’’. Ik zei ‘’WOW’’ dat is een grote school. “““
Mijn ouders hadden mij afgezet, ik liep de school binnen en we moesten wachten in de hal. Ik zag een paar vrienden van mij, en ik liep ernaartoe. Dus ik ging een beetje praten met m’n vrienden. Ik zei toen tegen een vriend ‘’En…wat vind van deze school…’’ Mijn vriend zei: ‘’Het is wel een grote school’’..
Vlak daarna werden we gebracht naar de klas gebracht ‘’C1V4’’ we werden voorgesteld aan onze mentoren ‘’Daphne’’ en ‘’Hassan’’ die waren naar mijn idee.. leuke mentoren.
We kregen info over de school en hoe we werken op deze school en toen ging de dag heel snel voorbij….
Ik ging weer naar huis….de volgende dag kregen we meer uitleg en we kregen onze laptopjes…Daarna werd het gewone school.

EINDE

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>