persoonlijk verslag over de voorjaarsvakantie

Een taart bakken met Eva

Deze voorjaarsvakantie heb ik op vrijdag 2 maart een chocoladetaart gebakken met me vriendin Eva.

Eva en ik hadden afgesproken om samen wat te gaan doen. Dus ik ging op 2 maart 2012 om 12:00 naar haar huis toe. Eva vroeg aan mij: ’Zullen we een taart gaan maken?’ Ik vond dat leuk dus we gingen een recept op internet zoeken voor een chocoladetaart. Er is een programma dat heet Rudolph’s Bakery en op die website hebben wij een chocolade fudge-taart gevonden. Wij hebben eerst alle ingrediënten gehaald.

We gingen naar de Albert Heijn om de spullen te halen. In de Albert Heijn konden we een aantal spullen niet vinden zoals arachide-olie. Dus ik vroeg aan een medewerker: ‘Hebben jullie arachide olie?’ Die medewerker zei dat we bij de olie’s moesten kijken. Uiteindelijk hebben we alles gevonden en konden we afrekenen. Toen we alles hadden en afgerekend konden we weer naar huis.

Toen we thuis waren gingen we alle ingrediënten klaarzetten. We hebben alles gedaan door het kijken van een filmpje. Het was een 3 lagen taart en er paste maar 2 lagen in de oven van Eva. Dus we liepen naar mij thuis met het beslag in een springvorm. We hebben hem bij ons in de oven gedaan. En terwijl we een uur moesten wachten hebben we een spelletje op de wii gedaan.

De taart was klaar en we hebben hem gedeeld. De taart zelf vonden wij niet zo lekker maar de moeder van Eva zei: ‘We zijn geen Rudolph van Veen!’ Het was een leuke dag en we zijn lekker bezig geweest

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.