Amerika!

Ik ben op vakantie in Amerika geweest en het was super! Ik heb samen met mijn ouders en mijn oom Jacco een rondreis gemaakt door West-Amerika. We reden rond met een Chevrolet Tahoe.

We zijn begonnen in Phoenix, Arizona. Het was daar ongeveer 40 graden! Na twee dagen waren we vertrokken naar Flagstaff, Arizona. Daar hadden we een klein houten huisje vlakbij de Grand Canyon. Daarna waren wij vertrokken naar Page, Utah. Daar was het ook zo’n 40 graden! We zijn daar naar de Antilope Canyon (rotsmassieven die uitgesneden zijn door water)geweest. Het was prachtig! Ook zijn we in Page naar Lake Powell en Horseshoe Band (rivier die op een hoefijzer lijkt) geweest. Na één dag waren we vertrokken naar Las Vegas, Nevada. De grootste gokstad ter wereld. Ons hotel zat vlakbij de Strip (straat waar dé hotels staan). Maar het was me toch bloedheet, 45°! Na twee dagen ‘hitte’ waren we vertrokken naar San Francisco, California. Daar zijn we naar de Golden Gate Bridge gegaan en naar de wedstrijd San Francisco Giants-Florida Marlins (honkbalclubs). Het was wel koud die nacht want er stond heel veel wind. We hebben van pier 39 het bekende Alcatraz (gevangenis waar Al Capone gevangen zat (en ook ontsnapte)) gezien. We waren daarna via Neverland (pretpark van Michel Jackson) naar Los Angeles gereden. Daar hebben we ook het huis van Michel Jackson gezien. We zijn ook in Hollywood geweest en langs het huis van Britney Spears gereden. Er was ook nog een optocht in de stad. Verder zijn we nog naar Orlando, Florida geweest. Daar zijn we nog naar een pretpark geweest.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>