Center parcs

Ik ging in de voorjaarsvakantie naar Center parcs kempervennen.                 Ik ging daar naartoe met mijn broertje, ouders en opa en oma.

Toen we aan kwamen konden we meteen het huisje en spullen uit pakken. Wij gingen, toen naar het centrum (daar kun je van alles doen en regelen). Mijn broertje en ik wouden gelijk allemaal leuke dingen doen, maar mijn vader zei: ‘wacht even tot wij alles hebben geregeld’. wij gingen toen alles was geregeld snowboarden, want dat kan in de kempervennen. De rest van de dagen hebben we ook aan één stuk door lopen snowboarden. Natuurlijk hebben we wel plaats gemaakt voor zwemmen, bowlen en boogschieten. Met snowboarden deed ik een keer een Indian grap (dat is dat je je snowboard vast pakt in de lucht) , maar toen viel ik keihard op mijn gezichd. mijn oma zei: ’onee mijn kind’. gelukkig liep het allemaal goed af .

Met alles bij elkaar was het een leuke vakantie.                                   toen we thuis kwamen zei ik: ‘waren we maar nog daar’.

Timo Kruijer

 

schaatsen voor de deur

Persoonlijk verslag:

Schaatsen

Vorige week heeft het heel hard gevroren en ben ik gaan schaatsen.

Mijn vader, ik en mijn broertje hebben het ijs bij ons voor de deur schoongemaakt met een sneeuwschuiver. We hadden alles schoongemaakt en gingen lekker schaatsen, toen we klaar waren kregen we koek & sopie. Koek & sopie is bijvoorbeeld warme chocolademelk. De volgende dag gingen we weer schaatsen, maar nu gingen we IJshockeyen. Dat was erg leuk, maar mijn broertje en ik konden het nooit winnen van mijn vader. Die zondag begon het helaas te dooien en was de schaatspret afgelopen.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.