schaatsen voor de deur

Persoonlijk verslag:

Schaatsen

Vorige week heeft het heel hard gevroren en ben ik gaan schaatsen.

Mijn vader, ik en mijn broertje hebben het ijs bij ons voor de deur schoongemaakt met een sneeuwschuiver. We hadden alles schoongemaakt en gingen lekker schaatsen, toen we klaar waren kregen we koek & sopie. Koek & sopie is bijvoorbeeld warme chocolademelk. De volgende dag gingen we weer schaatsen, maar nu gingen we IJshockeyen. Dat was erg leuk, maar mijn broertje en ik konden het nooit winnen van mijn vader. Die zondag begon het helaas te dooien en was de schaatspret afgelopen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>