Vakantie

Afgelopen vakantie bleef ik gewoon thuis. Me zusje was bij me vader en ik bij me moeder. Me moeder moest vaak werken in de vakantie. Dus dat vond ik heel fijn om alleen thuis te zijn. Sowieso vind ik het altijd fijn om alleen thuis te zijn.

In de vakantie heb ik vaak afgesproken met vrienden en vriendinnen en ben ik vaak naar de stad gegaan. En elke avond als me moeder thuis kwam, gingen we een film kijken. Elke avond ! Dat vond ik heel gezellig. We keken vaak een thriller. Maar me moeder is snel bang. Dus we keken meer persoonlijke thrillers dan enge. Maar ik wou is een keer een enge film kijken. Dus toen keken we een enge film. Na de film zij me moeder: ‘Laat me nooit meer zulke enge films kijken !’. Dus ik zei: ‘Voor een keertje is het toch wel leuk ?’. Toen zei me moeder: ‘Beloof je dat je deze avond bij mij dan komt slapen?’. En toen ging ik die avond bij d’r slapen.

Voor de rest heb ik deze vakantie me haren geverfd. Het duurde 3 en een half uur ! Maar uiteindelijk een heel goed resultaat.

 

Naar de Ikea

In het weekend ging ik op zaterdag naar de Ikea in Haarlem. Ik ging naar Haarlem , omdat de Ikea in Amsterdam niet zoveel leuke meubels had. Dus ik ging met de auto naar Haarlem met me zusje en moeder.

We zochten een nieuw bankstel en tv kast. Me moeder was al eerder naar deze Ikea gegaan , om even te kijken wat er allemaal was. Ze heeft 2 leuke banken gezien , me zusje en ik mochten kiezen. Er was eentje van leer , en eentje van stof. Die van leer was wit , die vonden me zusje en ik niet zo mooi. Hij was een beetje klein. Toen wees me moeder de volgende bank aan , van stof. Me zusje en ik vonden die bank gelijk leuk ! Het was een grote bank. Met veel kussens. En het fijne van de Ikea is dat je het zo veel mogelijk kan uitbreiden. Dus we hebben de bank extra groot gemaakt.

Even later hebben we de bank besteld , maar we waren met onze normale auto . Dus we wouden de bank laten bezorgen. En dat kon gelukkig.

We keken even verder naar de tv kasten , er waren zo veel ! En er waren ook computer waarbij je zelf kon ontwerpen , maar dat vonden we te ingewikkeld . Dus daarom hebben we een witte tv kast uitgezocht . Maar die had geen poten , dus me moeder heeft nog poten erbij besteld . Ze wou ook dat de tv kast werd bezorgd naar huis. Dus dat heeft ze ook gedaan.

Even later gingen we wat eten bij de Ikea , ik nam een bak groente en een cakeje. Me zusje nam zweedse gehaktballen en me moeder ook.

Toen we hadden gegeten gingen we naar de kassa om de bestellingen nog even te melden. Het duurde echt lang voor het wachten , maar uiteindelijk waren we aan de beurt. En toen we het bankstel en de tv kast definitief hadden besteld gingen we naar huis. Het was een leuke dag !

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.