Het Gouden Ei

Titel : het gouden ei

Samenvatting verhaal:

De hoofdpersoon; Rex, verliest bij een tankstation zijn vriendin, Saskia. Letterlijk, hij raakt haar kwijt, en ze wordt op gegeven als vermist persoon. acht jaar later, is Rex op vakantie met een ander; Lieneke. Saskia is echter nog steeds vermist, en Rex probeert nog steeds te achterhalen wat er gebeurd is. Tot hij op een dag benaderd wordt door een Fransman; Raymond. Raymond vertelt dat Saskia dood is, en als Rex wil weten wat er met haar gebeurd is, moet hij hetzelfde ondergaan. Dit doet Rex. Hij wordt gedrogeerd met een slaapmiddel door Raymond, en als hij wakker wordt, ligt hij alleen in het donker op een matras. Hij is levend begraven.

Mijn mening:

Ik vond het een interessant boek, het was vrij kort, maar daardoor leest het wel lekker snel door. Ik vond het wel een leuk boek, ondanks het einde. Ik vind het einde iets te makkelijk, om maar gewoon even snel de hoofdpersoon dood te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>