Een vlucht regenwulpen

Titel: een vlucht regenwulpen

Samenvatting: Maarten, is een jongen die met veel eenzaamheid opgroeit, hij heeft vrijwel geen vrienden, en is een buitenbeentje. Toch weet hij wel wat hij wil doen met zijn leven; bioloog worden. Zijn familie is erg religieus, en vindt dit dus geen prettig idee, Vooral zijn vader is erg tegen, die wilt dat Maarten de druivenkweek overneemt.

Op de middelbare school, wordt Maarten verliefd op Martha. Hij durft alleen niet om de stappen te nemen om haar te veroveren. Toch probeert hij zoveel mogelijk van haar te houden, maar op afstand. Als Maarten dan eindelijk bioloog is, maakt hij baanbrekende ontdekkingen in de weefselkweek, en heeft hij tegen zijn dertigste levensjaar, al een hoop bereikt. Hierdoor, mag hij een congres bijwonen in Bern, waar hij besluit om een wandeltocht te maken, met twee collega’s. Deze wandeltocht wordt naar zijn idee bijna zijn dood, en hij heeft elke nacht nachtmerries. Uiteindelijk besluit hij dat leven in isolement zo erg nog niet is, en omarmt hij zijn eenzaamheid

Mijn mening:

Ik vond het stom. Het feit dat de hoofdpersoon verliefd is, maar er niet op in durft te gaan vind ik stom, het feit dat hij aan het einde besluit dat alleen zijn niet zo erg is vind ik stom. En ik vind het verhall over het algemeen stom.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>