Sonny Boy

Geschreven door Annejet van der Zijl.

Het verhaal speelt zich af rond de tweede Wereldoorlog. De vrouw Rika begint een relatie met een donkere jongen (hij is veel jonger dan zij is) genaamd Waldemar, dit mocht en kon eigenlijk helemaal niet in die tijd en iedereen was erop tegen maar hele boek door strijden ze toch voor de relatie die ze hebben. Ze krijgen een zoontje Waldy, ook wel Sonny Boy genoemd.Rika en Waldemar worden uiteindelijk toch slachtoffers van de tweede Wereldoorlog.

Dit is zeker weten een heel goed boek om te lezen, de emoties worden namelijk heel goed weergegeven en daardoor word je ook echt geraakt en ga je heel erg meeleven met de hoofdpersonen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>