Tirza

Geschreven door Arnon Grunberg.

Dit verhaal gaat voornamelijk over Jorgen Hofmeester, de vader van Tirza, zij is dan ook stiekem zijn lievelingsdochter. Tirza is geslaagd en wilt over een aantal maanden op wereldreis naar Afrika gaan met haar vriend, Jorgen heeft hier moeite mee. Ongeveer een aantal dagen voor vertrek betrapt Jorgen zijn dochter met haar vriend, en vanaf dat moment raakt hij helemaal de weg kwijt.

Ik vond dit een heel interessant en mooi boek. Op het begin wel een beetje saai want ik kwam er best moeilijk doorheen, dit kwam ook omdat je nog niet helemaal weet waar het verhaal nou precies naar toe gaat. Richting het einde wordt dit steeds duidelijker en dan blijf je ook alsmaar doorlezen omdat je wilt weten hoe het afloopt en wat er is gebeurt. Zeker een goed verhaal.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>