Het Achterhuis

Geschreven door Anne Frank.

Dit gaat over Anne Frank zelf, het is haar zelf geschreven dagboek en je kijkt dus echt mee in haar leven. Ze vertelt onder andere dat ze ondergedoken zitten en hoe moeilijk het voor haar is. Ze schrijft vooral over de dagelijkse dingen, dus wat er zoal gebeurt, maar ook over haar gevoelens, ze is vaak bang en haat het als er zoveel ruzie wordt gemaakt in het huis. Verder moeten ze altijd erg stil zijn anders worden ze ontdekt en Anne voelt zich vooral erg opgesloten.

Dit verhaal sprak mij echt heel erg aan, vooral omdat het natuurlijk verhalen zijn die echt door Anne Frank zelf geschreven en vertelt zijn. Je gaat heel erg meeleven en omdat je weet dat het echt gebeurt is, is het tegelijkertijd ook heel erg interessant. Als het aan mij ligt zou iedereen dit boek gelezen moeten hebben!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>