Het Schnitzelparadijs

Geschreven door Khalid Boudou.

Het verhaal gaat over Nordib, hij heeft eigenlijk twee jaar lang niets gedaan en besluit nu iets te gaan doen met zijn leven. Hij wilt gaan werken bij het restaurant De Blauwe Gier, hij mag er stage gaan lopen als afwasser. In de keuken wordt veel ruzie gemaakt en de eigenaar meneer Meerman komt dan altijd om de orde weer te herstellen. Op een dag komt de inspectie langs en veel mensen worden meegenomen omdat blijkt dat veel daar illegaal aan het werk waren. Meerman vindt het tijd worden dat Nordib het spel maar een moet spelen, dit blijkt een potje dammen te zijn, Nordib wint en wordt daarmee eerste kok.

Ik vond dit boek heel leuk en grappig om te lezen, het laat ook best wel goed zien hoe de realiteit er bij sommige aan toe gaat. Ik kon er best wel makkelijk doorheen lezen en had er ook echt plezier in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>