Erik of Het klein insectenboek

Dit boek is geschreven door Godfried Bomans.

Het boek gaat over een jongetje Erik Pinksterblom, hij probeert op een avond te gaan slapen maar dit lukt hem niet vanwege een aankomende toets over het boekje “Solms, beknopte natuurlijke historie”. Plotseling zijn de schilderijen in zijn kamer tot leven gekomen en zo kan hij ook naar het schilderij genaamd “Wollwei”, eenmaal in dit schilderij ontmoet Erik allerlei insecten en beleefd hij daar veel avonturen. Uiteindelijk gaat hij weer opzoek naar de lijst van het schilderij, om weer terug te kunnen naar de echte wereld.

Ik zelf zou dit boekje zeker wel aanraden, het is maar een klein boekje maar toch heel fantasierijk, er gebeurt veel en het is erg leuk om te lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>