Update

Het gaat vrij goed op het moment, twee onvoldoendes tegenover, vier voldoendes. Hier kan ik goed tevreden mee zijn denk ik. Daarnaast heb ik net een 8,5 van biologie terug. Hier ben ik heel erg blij mee, want er heeft veel tijd ingezeten. Voor de herkansing zal het wel wiskunde zijn aangezien ik er bij Nederlands en Engels er vrij goed voor sta.

Eerste cijfers terug

Na het doel wat ik mijnzelf heb gesteld, goede cijfers halen, kan ik tevreden terugkijken. Op de spelling toets van Nederlands kijk ik minder tevreden terug. Ik had er meer van verwacht, ik had goed geleerd. Het resultaat was een drie. Frans ging wel erg goed, de s.o heb ik met gemak gedaan. Geschiedenis ging ook erg goed, een 7,1. Filosofie was na veel gedoe een zes geworden, hier ben ik tevreden mee. Wiskunde ben ik het trotst op, na veel moeite toch met een 5,5 een voldoende gehaald. Engels ging mijn ook makkelijk af, een 7,2. Bio ging wat minder, een 2,8. Dit lag aan een bepaalde opdracht waar ik niet wist wat ik er mee moest.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.